Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Birgitta - 20 januari 2010 20:03

Hela natten till idag var faktiskt en riktig pina, men den här gången var det alltså inte uretritens fel utan halsen och hostan. Det känns lite orättvist att när uretriten håller sig lugn så kan jag inte få sova av andra skäl.

Jag satt uppe i princip hela natten, till ca 06:00 och spelade spel, läste tidningen, tittade på gamla TV-program på PC'n, drack varmt te, åt knäckebröd, stoppade i mig massor med Strepsils. Och hostade, hostade, hostade. Försökte lägga mig några gånger men varenda gång satt tuppen i halsen och irriterade. Det kändes som att jag skulle kvävas så fort jag låg ner. Och halsen kändes som om någon borstat insidan med en stålborste.


Jag fick till slut några timmars sömn men så fort det blev ljust körde jag till Vårdcentralen och nu har jag fått värsta dunderhostmedicinen. Så nu ska jag väl kunna sova i alla fall.


Jag hoppas bara att jag inte har smittat M.... I morgon ska vi köra till Strängnäs och lämna M på ryggkliniken. På fredag ska dom operera hans Spinala Stenos och förhoppningsvis ska han bli väldigt mycket bättre i ryggen efteråt.


Min uretrit har hållit sig lugn idag. Inga smärtor och inga kramper. Bara lite jobbiga trängningar men inte värre än en etta på mina skala 1 - 5.

Av Birgitta - 20 januari 2010 03:16

Tisdagen var en rätt OK dag ur uretritsynpunkt.

Jag gick en lång promenad vid lunchdags och den kunde slutat med bekymmer - men jag hann fram till MAXI ICA Stormarknad och deras toalett i tid.


I övrigt inga bekymmer. Känns riktigt bra!


Det enda som är lite jobbigt just nu är tuppen i halsen som inte vill släppa. Jag är inte förkyld - inte de minsta - bara lite torrhosta då och då. Men så fort jag ska krypa i säng sätter sig något i halsen. Och jag blir inte av med det och kan inte sova. Börjar bli lite stressad av detta. Röker inte - så det är inte orsaken.


Finns det någon som har tips på hur man blir av med tuppar i halsen??


Annars har jag idag, tisdag, skrivit på en text om kronisk uretrit och www.uretrit.se som kommer att publiceras i ett nyhetsblad. Dessutom har jag  bokat en tid med min läkare nästa vecka för att diskutera olika steg att ta för att sprida information om uretrit.


Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards