Direktlänk till inlägg 27 april 2016

Onsdag 27 april 2016

Av Birgitta - 27 april 2016 11:17

Fortsätter att må riktigt  bra.

Börjar dock ana en antydan till skov - så ikväll blir det till att självbehandla med Dermovat igen.


Jag går ju fortfarande och får installationer med Uracyst en gång i månaden. Vet inte vilken nytta det gör egentligen, men min läkare tycker jag ska fortsätta - så då gör jag det.

Varje Uracyst-kapsel kostar ca 800 SEK så det är ju inga billiga grejer. Dessutom har min läkare sagt att det numera finns en ny variant som ska vara effektivare (minns inte namnet) men nu har jag köpt på mig ett antal (för 800/styck....) så jag använder upp dom innan jag ger mig på det nya medlet.

Brukar få mina behandlingar på Clinica CUF´s 'Day Hospital' här i Cascais.  Dom känner mig väl vid det här laget och tar väl hand om mig. 

I morse var det dags igen. Fast jag hade glömt och kom på det först när det var 30 min kvar innan jag skulle vara där. Och då satt jag fortfarande i morgonrock.....

Kastade mig in i duschen och rusade iväg - bara för att få veta när jag kom dit att det blivit något missförstånd. Hela 'Day Hospital' var stängt - och det fanns ingen bokning....

Snopet!!


Så nu blir det till att boka ny tid.

 
 
Mia

Mia

27 april 2016 18:17

Hej Birgitta
Jag är ny här på forumet, tack för att du skapat det. Glädjande att se att det finns bra perioder. Om du jämför din uretrit med hur du kände av den för 10 år sedan, har den blivit batter, dvs fler bra perioder eller är det ungefär samma nivå. Jag har aft min uretrit I 2 år och har känningar varje dag mer eller mindre, ännu inte en dag som varit helt besvärsfri. Hoppas det kommer.

http://uretrit.bloggplatsen.se

Birgitta

27 april 2016 21:10

Ska jag vara riktigt ärlig så minns jag knappt....
Under många år förde jag en slags dagbok varje dag där jag antecknade hur jag mått, men den ambitionen tog slut för några år sedan.
Men jag tror faktiskt att jag generellt mår lite bättre nu än för 10 år sedan. Nu kan jag ha flera veckor i rad när jag inte känner av uretriten alls. Nätter när jag bara är uppe en eller två gånger. Och det kan jag inte minnas att jag hade förut. DÅ var jag ALLTID uppe minst fyra/fem gånger VARJE natt.
Så alla mediciner och behandlingar jag utsätter mig för nu gör nog nytta.

 
Mia

Mia

28 april 2016 07:12

Skönt att det ändå ger en viss förbättring med din behandling. Jag fick en förbättring när jag började äta Attarax, tar dom till natten då jag tidigare hade värst ont. Sover ofta hela natten nu för tiden, med max 1 toabesök. Jag har också börjat med Uracyst pga mina ständigt återkommande UVI som triggar inflammationen. Vagfiem 3 dgr I veckan. Sondering med Dermovat varje gang jag får Uracyst dvs var 3:3 vecka. Naproxen någon gång ibland när det är som värst, men tycker inte det hjälper så mycket. På kvällarna brukar jag lägga mig någon timme på spikmatta, det får bäckenet att slappna av och då brukar kramperna klinga av. Allt detta har dock gjort att jag känner mig lite batter, även om jag längtar efter en helt smärtfri dag.
Lyftet kom med Attarax och Uracysten även om dom inte botar. Uracysten sa min läkare, kan man få hålla på med ett par år innan den ger full effekt. Låter konstigt men han har väl erfarenhet får vi hoppas.

http://uretrit.bloggplatsen.se

Birgitta

28 april 2016 09:05

Ja du - vilket liv vi lever...... Jag håller på med allt du skriver om, utom spikmattan. Attarax var länge sedan. Äter Xatral OD varje kväll. Och Naproxen ersatte jag med först Arcoxia, numera Celebra. Tar maxdosen varje dag.
Mitt senaste är att fylla kroppen med ingefära i olika former. Godast är dom små sockrade bitarna som jag tar i yoghurten varje morgon. Effektivast (tror jag) är téet.
Har alltid en kanna på bryggning. Dricker det varmt eller kallt.
Ändå får jag mina elaka skov.
Skitans dum kropp man har!!

 
Ingegerd

Ingegerd

28 april 2016 07:39

Åhh jisses det var mycket pengar. Snopet med tiden =( Såg att ni skulle få riktigt fina dagar nu i Lissabon härlig sommarvärme.

http://www.ninni.blogg.se

Birgitta

28 april 2016 09:07

Jajamen - idag ska det bli uppemot 20 grader - och solen värmer ordentligt!! Så skönt!!

Det blir en golfrunda i shorts och kortärmad tröja ;-)
Och inga smärtor!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birgitta - 11 augusti 2023 11:08

Fortfarande frisk från mitt 23 år långa helvete med uretrit!! Och är fortfarande förundrad - och inser att jag verkligen var SJUK.  I april var det 5 år sedan jag - starkt påhejad av min man och en väninna - fattade beslutet att ta en stor dos Be...

Av Birgitta - 5 april 2020 16:23

Det är knappt två år sedan jag skrev mitt förra inlägg: FRISK!!!!   Och - jag är fortfarande FRISK!!!   Efter att jag börjat med min dagliga dos av Betapred fortsatte jag - av bara farten - att ta maxdosen av Celebra varje dag ända tills jag ...

Av Birgitta - 24 juli 2018 09:25

Det här blir ett långt inlägg - men jag måste bara berätta.......   Det är flera år sedan jag skrev något här och jag ber om ursäkt att jag inte svarat på frågor, men luften gick ur mig. Orkade inte längre berätta om mitt elände. Hade fullt upp m...

Av Birgitta - 17 september 2016 10:44

Hemma - efter en 5 dagars tripp till Irland tillsammans med goda vänner. Vi har haft underbara dagar. Spelat golf på 4 fantastiska banor, ätit god mat, bott på bra hotell.   Haft tur med vädret, sol och nästan vindstilla hela tiden förutom några ti...

Av Birgitta - 31 augusti 2016 06:46

Det är en fantastisk morgon idag! Absolut klarblå himmel - och solen lyser på trädtopparna. Kommer att bli en vacker dag. Perfekt för att hänga ut tvätt - och gå en golfrunda.....  Kanske en sista tur i svampskogen......   Har hittat massor med kan...

Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards