Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Birgitta - 30 mars 2012 06:31

Idag har jag insett att man inte ska köpa billiga alternativ. I alla fall när det gäller kaffefilter.

Jag har en sådan där vanlig kaffebryggare - och sätta igång den är det första jag gör varje morgon. Sist jag handlade filter köpte jag - av snålhet eller sparsamhet kan diskuteras - den billigare kopian. Inte det lite dyrare originalet.

Idag kommer jag att slänga alla återstående kopior och köpa den riktiga igen.

Det är tredje gången nu som följande händer:

filtret går sönder, sumpen rinner ner i 'tratten', en del sumpblandat kaffe har hamnat i kannan, resten sitter som en propp i själva bryggaren, med resten av vattnet stående ovanför. Jag får vända upp och ner på hela kaffebryggaren för att tömma ut eländet i slasken och sedan torka, torka, torka bort all sump som sitter överallt. Och börja om från början igen.

Sur som ättika blir jag....

Ingen bra början på dagen.


Igår råkade jag också ut för en liten snopenhet. Vi köpte ett nytt påslakanset för några veckor sedan. Fina affären hade rea. Och igår skulle dom bäddas med för första gången. Lite paff blev jag när jag öppnade paketet och örngotten saknades. Fast det tydligt stod på paketet att det var ett '3-piece bed set'.

Som tur var var dom trevliga i fina affären och lovade fixa ett par örngott åt mig - fast det var en modell som utgått ur sortimentet (det var väl därför som det var rea på dom).

Så jag blev inte sur - bara lite snopen.


Det riktigt roliga som håller på att hända nu i helgen är att min dotter P och hennes sambo idag kör ner till Skåne för att hämta hem en liten mopsvalp. Polly heter hon, åtta veckor gammal. Jag är egentligen ingen hundmänniska, har bara haft katter tidigare, men det här ska bli riktigt spännande. Ser fram emot att få hälsa på Polly i nästa vecka.


Och mitt i allt detta mår jag riktigt, riktigt bra.

Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards