Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Birgitta - 4 maj 2011 21:44

Hemma igen!!


Borta bra, men hemma bäst - så är det faktiskt. Det är fantastiskt roligt att besöka våra goda vänner, spela golf, besöka nya platser - men det känns alltid lika skönt när man kliver in genom sin egen dörr igen. Så är det ju - och det är väl bra!!


Resan blev faktiskt jobbigare än jag trodde. Uretriten satte fart igen på morgonen när vi skulle resa hem. Gick upp klockan fem och då kändes allt OK, men sedan kom det krypande och innan planet mellan Houston och Chicago skulle lyfta var jag tvungen att peta i mig en dos Betapred. Så ont gjorde det. Flygresan till Chicago tog drygt två timmar men det dröjde längre än så innan jag kände någon effekt av cortisonet. Och trippen över Atlanten blev återigen en tripp fylld av toabesök. Men - jag är ju van..... Det är bara att gilla läget, härda ut och vänta på att det går över. För det gör det ju så småningom.


Tur att SAS inte hör till dom flygbolag som tänker ta  betalt för toabesöken. Har hört rykten om att Ryanair har sådana planer. Dom får garanterat inte mig som kund....


Nu när jag sitter här vid PC´n, alldeles stilla, så känns det riktigt bra igen.

Men den här berg-och dalbanan mellan att vara 'frisk' och att vara 'sjuk' är lite frustrerande. 


Sedan var det ju lite frustrerande att landa på ett Arlanda där det var + sex grader!!   När vi fick en massa SMS från Sverige i påskhelgen som alla berättade om den underbara värmen. Men jag ska inte klaga - det var varmt och skönt där vi var också.


Vi var i New Orleans några dagar (vårt första besök där) och beskådade bl a en halvgalen Easter Parade - här kommer några bilder:

         



Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards