Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Birgitta - 4 juli 2010 06:48

Denna eländans, attans, tröstlösa uretrit!!

Den ger sig inte!

Och jag tycker jag försöker allt som går för att bli av med den. Men icke!!


Hela dagen igår gick jag omkring med smärta i urinblåsan, minst en fyra på min 10-gradiga skala.  Jag har ändå sovit bättre denna natt än den förra. Varit uppe lika många gånger - minst fem - men så länge jag låg stilla i sängen så brann det inte så kraftigt i underlivet - och då går det bättre att sova.

Men nu - nu sitter jag här med samma gamla brännande smära igen. Jag blir så trött!!! Jag ska ta en Tradolan- kanske kan det dämpa det onda lite i alla fall.


Annars har vi en helt fantastiskt vistelse i Skellefteå. Vädret är suveränt. Igår vandrade vi runt på en liten marknad i 'Bonnstan' och jag införskaffade en liten silverring, gjord av en gammal tesked!! Plus min obligatoriska honungsburk. Denna gång en liten burk Blåbärshonung - har aldrig stött på det tidigare. Annars har jag en hel massa roliga honungssorter hemma.

Och på kvällen var det middag med goda vänner - som jag känt i mer än 40 år, men träffar ganska sällan. Toppenkul! Det är bara så trist med denna smärta som inte ger med sig. Den tar så mycket energi bara att stå ut med och försöka dämpa så man orkar inte ta in allt det roliga på samma sätt som om man inte hade ont.


Och jag grubblar och grubblar på vad jag kan ha gjort för att starta detta 'skov', men kan inte komma på något - mer än att jag kanske druckit för lite - så nu sitter jag här med världens största vattenglas och ska försöka spänna ut blåsan - och har en desperat förhoppning att det ska hjälpa......


Har också sammanställt juni månads statistik.

  

Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards