Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Birgitta - 22 juni 2010 07:36

Gårdagen blev inte riktigt så bra som jag trodde när jag skrev min blogg i går morse.

Kramperna kom och gick under hela dagen, dock inte alls lika intensivt som under helgen. Jag kunde känna hur jag själv påverkade styrkan i kramperna - väldigt tydligt faktiskt.

Jag försökte mig på en liten promenad på eftermiddagen och så länge jag var fokuserad på att slappna av, slappna av, andas lugnt - då höll sig krampkänningarna lugna. Men så fort jag glömde detta mantra så skar det till genom kroppen.

Jag funderade också - hela dagen, och gör fortfarande - på vad som orsakar dessa fruktansvärda kramper. I urinröret!!!   Att ett ben krampar för att man sträckt till det, eller en halssena, det kan jag förstå. Men vad är det som framkallar kramperna i ett urinrör? Det förstår jag inte alls. Och vilken koppling har det till uretriten och inflammationen? Något måste det vara för innan jag blev dålig -95 hade jag aldrig dessa kramper i urinröret.


Nu idag verkar det ha lugnat ner sig ännu mer. Jag har sovit bra i natt, bara varit uppe tre gånger, och nu när jag sitter här så känner jag mig helt OK. Hoppas, hoppas det håller i sig.


En annan fundering jag har är om jag ska bry mig om en cortisondos? I helgen var jag desperat, men nu när det verkar ha lugnat ner sig kanske det inte behövs? Eller - ska jag be dom lägga in lite i alla fall?


Men - jag har också fått ett roligt bekymmer: igår kom det en inbjudan till bröllop & bröllopsfest - i augusti ute i skärgården. Så nu måste jag hitta något snyggt & festligt att ta på mig.  En sommarklänning kanske?

Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards