Direktlänk till inlägg 23 augusti 2012

Torsdag - 23 augusti 2012

Av Birgitta - 23 augusti 2012 08:38

Idag har vi bröllopsdag!!!   32 år!!!!

Ikväll blir det middag på en av dom trevliga restaurangerna i Tällberg.


Tyvärr vill inte min förkylning ge sig av. Enveten sak. Nu är det snart två veckor med trasig hals, kraftig hosta, tjock skalle och rinnande ögon. Men ingen feber....

Är lite ledsen idag.  Det är prick en vecka sedan jag hade illröda, variga ögon och fick salva för det. Salvan skulle i flera gånger om dagen - plus två dagar efter att symptomen var borta.

Igår var första dagen jag INTE la in salva i ögonen - och idag rinner dom igen...... Skit!!   Måste jag börja om igen?? Eller ska jag ta kontakt med Vårdcentralen??  Det kanske är något bakteriellt som orsakar min förkylning så jag måste få någon antibiotika för att bli av med det. Jag är väldigt restriktiv med antibiotika i vanliga fall - tycker att kroppen ska läka sig själv från vanliga förkylningar. Men - det här verkar ju aldrig ta slut.


Min uretrit fortsätter att vara frånvarande - förutom nu i natt. Hade inga smärtor, men det var ett förfärligt springande på toa hela natten. Nu känns det bättre igen. Blir det inte värre än en jobbig natt så är jag fortsatt glad.


Jag har fattat ett beslut.

Det är slutbloggat för min del från och med nu.

Den andra oktober är det tre år sedan jag började och nu känns det som att jag inte har mer att ge.

Web-sidan och forumet kommer att leva vidare.

Framförallt forumet som har blivit ett sätt för alla uretritdrabbade att kommunicera och utbyta frågor & erfarenheter och där kommer jag att vara aktiv - när jag har något att dela med mig av.

Mailadressen finns också kvar - så det är fritt fram att skriva mail till mig - och få svar.


TACK alla ni som läst min blogg och som peppat mig när jag varit nere, gett mig tips, lagt frågor och kommentarer.

 
 
Fanny

Fanny

23 augusti 2012 09:46

Först - grattis på bröllopsdagen!

Sen - vad trist att du ska sluta blogga. Du har varit en stor klippa för mig och hjälpt mig otroligt. Det kommer kännas tomt att inte ha en uretrit-blogg att följa, men jag förstår dig - en dag är det nog.
Kram, lycka till med allt <3

http://urinrorskatarr.blogg.se

Birgitta

24 augusti 2012 08:19

Vad gullig du är Fanny - tack!!
Och lycka till med att få ordning på din kropp - jag kommer att kika in på din blogg emellanåt.
Sen vet man aldrig - en vacker dag kanske det kliar i bloggfingrarna igen......

 
Ingen bild

Carina

24 augusti 2012 16:49

Kommer att sakna dig jättemycket, Birgitta! Är så innerligt tacksam för att du orkat skriva alla dessa dagar och för att du varit så generös och delat med dig av ditt liv och dina erfarenheter.
Kontakten med dig hjälpte mig igenom de första vidriga åren av min sjukdom mer än någonting annat. Stundtals har jag nästan klamrat mig fast vid din blogg. Utan din insats hade jag heller inte fått vare sig Dermovat eller Betapred som har bidragit mycket till min förbättring.
Hoppas du låter bloggen också ligga kvar så den kan hjälpa andra på samma sätt. Det spelar ju ingen roll att det är skrivet för ett tag sen.

Är så glad att du mår så bra nu och hoppas det fortsätter på samma sätt! Njut nu av ditt nya liv och gläd dig åt att du har hjälpt så många människor! Kram!

 
Jeannie

Jeannie

25 augusti 2012 15:07

Precis som Fanny säger känns det lite sorgligt att du ska sluta blogga men jag förstår hur du känner, känner man inte att man har något mer att ge så kanske man vill fokusera på något som känns bättre för tillfället. Du har även för mig varit till stor tröst, hjälp och allt där till. Är enormt tacksam för ditt otroliga engagemang i hela uretrithistorien.

Hoppas vi någon gång får tillfälle att träffas!
Kramar Jeannie

http://urinrorskatarr.blogg.se

 
Ingen bild

husara

27 augusti 2012 11:42

Tack för att vi fått följa dig och känna igen oss. Innan jag hittade din blogg trodde jag att jag var ensam i världen att ha uritrit. Visste inte ens att det hade ett namn! Under åtta år gick jag varje månad på Sofiahemmet och fick olika injektioner i urinröret, utan någon som helst lindring. Om du inte funnits hade jag väl gått där fortfarande! Tack igen för att du tänkt på oss andra och lycka till i fortsättningen! Och Grattis på brölloosdagen!
Husara

Birgitta

30 augusti 2012 07:22

Tack Husara!
Jag trodde också i många år att jag var ensam i världen om denna smärta - och att det var mig det var fel på som aldrig blev bra.
Du ska ha tack för det du bidragit med - och lycka till du med i fortsättningen.
Birgitta
PS - jag kommer nog få svårt hålla mig helt borta från bloggandet - det kliar lite i mina fingrar.... DS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birgitta - 11 augusti 2023 11:08

Fortfarande frisk från mitt 23 år långa helvete med uretrit!! Och är fortfarande förundrad - och inser att jag verkligen var SJUK.  I april var det 5 år sedan jag - starkt påhejad av min man och en väninna - fattade beslutet att ta en stor dos Be...

Av Birgitta - 5 april 2020 16:23

Det är knappt två år sedan jag skrev mitt förra inlägg: FRISK!!!!   Och - jag är fortfarande FRISK!!!   Efter att jag börjat med min dagliga dos av Betapred fortsatte jag - av bara farten - att ta maxdosen av Celebra varje dag ända tills jag ...

Av Birgitta - 24 juli 2018 09:25

Det här blir ett långt inlägg - men jag måste bara berätta.......   Det är flera år sedan jag skrev något här och jag ber om ursäkt att jag inte svarat på frågor, men luften gick ur mig. Orkade inte längre berätta om mitt elände. Hade fullt upp m...

Av Birgitta - 17 september 2016 10:44

Hemma - efter en 5 dagars tripp till Irland tillsammans med goda vänner. Vi har haft underbara dagar. Spelat golf på 4 fantastiska banor, ätit god mat, bott på bra hotell.   Haft tur med vädret, sol och nästan vindstilla hela tiden förutom några ti...

Av Birgitta - 31 augusti 2016 06:46

Det är en fantastisk morgon idag! Absolut klarblå himmel - och solen lyser på trädtopparna. Kommer att bli en vacker dag. Perfekt för att hänga ut tvätt - och gå en golfrunda.....  Kanske en sista tur i svampskogen......   Har hittat massor med kan...

Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Skapa flashcards