Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Måndag - 15 november 2010

Av Birgitta - 15 november 2010 08:45

Ett dygn - så lång tid (eller snarare kort) varade helvetet denna gång.

Det är faktiskt ovanligt och glädjande kort.

Det var riktigt jobbigt medan det varade - men glädjen blev desto större när jag  sakta började inse att det faktiskt var över.


Gårdagen började ju med att jag var lite, lite avvaktande. Kände att den kraftiga smärtan från lördagen var borta, men vågade inte riktigt tro att det var på riktigt.

Men - den lilla molvärk som fanns när jag vaknade försvann successivt - utan hjälp av piller.

Lite jobbiga trängningar på förmiddagen - men då stoppade jag i mig en blå avlång kapsel, dvs Detrusitol. Och trängningarna upphörde.

På eftermiddagen hade vi huset fullt av folk så då hann jag inte känna efter men när alla gått hem och friden lägrade sig satt jag i soffan med min stickning och kunde konstatera att min kropp var helt och totalt fri från alla känningar av uretrit.

Och är det fortfarande!!!


Men - jag kan ju inte låta bli att fundera över varför det blev en så kraftig attack i lördags - och varför den inte satt i mer än ett dygn.  Har aldrig hänt tidigare.

Varför skovet kom har jag ingen aning om. I vanlig ordning. Jag hade definitivt inte ätit något konstigt dagarna innan.

Men att det blev så kort? Kan det kanske vara så att Membrasinet - som jag nu snart ätit dagligen i tre månader - har påverkat mina slemhinnor så att dom läker snabbare?

Alla mina tidigare skov brukar sitta i flera dagar, ofta uppemot en vecka, innan smärta och trängningar lägger sig.


I lördags - när jag befann mig i helvetet - var jag övertygad om att det första jag skulle göra när det blev måndagmorgon var att ringa min läkare och höra om dom hade någon akut avbokad tid för mig.

Men - jag struntar i det. Behövs inte!!


I kväll är det sista sångövningen innan vår konsert på söndag. Gäster denna gång är Salem Al Fakir och Samuel Ljungblahd. Konserten är på söndag kl 19:00 i Filadelfiakyrkan i Sthlm. Det blir ett häftigt tryck när 1000 pers i kören och musiker tar i och sjunger gospel, pop och visa.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Birgitta - 11 augusti 2023 11:08

Fortfarande frisk från mitt 23 år långa helvete med uretrit!! Och är fortfarande förundrad - och inser att jag verkligen var SJUK.  I april var det 5 år sedan jag - starkt påhejad av min man och en väninna - fattade beslutet att ta en stor dos Be...

Av Birgitta - 5 april 2020 16:23

Det är knappt två år sedan jag skrev mitt förra inlägg: FRISK!!!!   Och - jag är fortfarande FRISK!!!   Efter att jag börjat med min dagliga dos av Betapred fortsatte jag - av bara farten - att ta maxdosen av Celebra varje dag ända tills jag ...

Av Birgitta - 24 juli 2018 09:25

Det här blir ett långt inlägg - men jag måste bara berätta.......   Det är flera år sedan jag skrev något här och jag ber om ursäkt att jag inte svarat på frågor, men luften gick ur mig. Orkade inte längre berätta om mitt elände. Hade fullt upp m...

Av Birgitta - 17 september 2016 10:44

Hemma - efter en 5 dagars tripp till Irland tillsammans med goda vänner. Vi har haft underbara dagar. Spelat golf på 4 fantastiska banor, ätit god mat, bott på bra hotell.   Haft tur med vädret, sol och nästan vindstilla hela tiden förutom några ti...

Av Birgitta - 31 augusti 2016 06:46

Det är en fantastisk morgon idag! Absolut klarblå himmel - och solen lyser på trädtopparna. Kommer att bli en vacker dag. Perfekt för att hänga ut tvätt - och gå en golfrunda.....  Kanske en sista tur i svampskogen......   Har hittat massor med kan...

Presentation

En blogg om URETRIT.

Fråga mig

251 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards